Veel kinderen houden van knutselen en klussen. Graag helpen we elkaar om handiger te worden en vaardigheden te leren als timmeren, zagen en solderen. En dat allemaal in een super gezellige sfeer! Één keer per maand wordt er een knutselmiddag gehouden. Deze vind plaats in de jeugdzaal van de Schenkelkerk en is voor kinderen tussen de 9 t/m 12 jaar. De knutelmiddag start om 15:30 en is ongeveer 17.00 uur afgelopen. Klik hier voor een fotoverslag van een middag van de Knutselkids op 28 okt 2018.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Huub Verkuil (06-24542574). Ook kan je mailen naar Knutselkids@schenkelkerk.nl. Om de middagen goed voor te bereiden is het handig om te weten hoeveel kinderen er komen. Opgeven kan via het bovenstaande mailadres of bellen naar het bovenstaande nummer.

No Events