Iedere zondag is er om 10.00 uur een dienst in de Schenkelkerk (Bermweg 29b, Capelle aan den IJssel). Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat je verhaal ook is; je bent van harte welkom! Een kerkdienst is een samenkomst waar we samen God zoeken. Op het programma staan liederen, gebed, het lezen van de Bijbel en het luisteren naar uitleg ervan. Na de dienst van ongeveer een uur is er ruimte voor ontmoeting met elkaar. Er is dan gelegenheid om na te praten met koffie, thee en limonade.

Vanuit huis kunt u de diensten online mee vieren. Via kerkdienstgemist.nl zijn de diensten te beluisteren en ook met beeld te volgen. Via kerkomroep.nl kunt u de diensten alleen beluisteren. U kunt via deze websites ook eerdere kerkdiensten terugluisteren.

Misschien hebt u behoefte aan een gesprek of gebed.

U kunt altijd bellen met één van onze contactpersonen van het pastoraat:
E-mail pastoraat@schenkelkerk.nl

Contactpersoon voor gemeenteleden van 70 jaar en ouder is Jeanette Vos-Spek.
Zij is kerkelijk werker voor het ouderenpastoraat.
E-mail jeanettevos@schenkelkerk.nl

Centraal aanspreekpunt van de gemeente en de kerkenraad is onze scriba. Zij is via scriba@schenkelkerk.nl te bereiken.