Iedere zondag is er om 10.00 uur een dienst in de Schenkelkerk (Bermweg 29b, Capelle aan den IJssel). Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat je verhaal ook is; je bent van harte welkom! Een kerkdienst is een samenkomst waar we samen God zoeken. Op het programma staan liederen, gebed, het lezen van de Bijbel en het luisteren naar uitleg ervan. Na de dienst van ongeveer een uur is er ruimte voor ontmoeting met elkaar. Er is dan gelegenheid om na te praten met koffie, thee en limonade.

Vanuit huis kunt u de diensten online mee vieren. Via kerkdienstgemist.nl zijn de diensten te beluisteren en ook met beeld te volgen. Via kerkomroep.nl kunt u de diensten alleen beluisteren. U kunt via deze websites ook eerdere kerkdiensten terugluisteren.

Misschien hebt u behoefte aan een gesprek of gebed.
U kunt altijd bellen met één van onze wijkouderlingen:

Willie Schoemaker 06-20993117
Cees Ramp 06-54280734
E-mail pastoraat@schenkelkerk.nl

Mocht u onverhoopt de voicemail krijgen, spreek s.v.p. uw telefoonnummer in. De telefoon kan niet altijd opgenomen worden door werkzaamheden. Het is belangrijk dat u uw telefoonnummer inspreekt op de voicemail, zodat we u kunnen terugbellen op een later tijdstip.

Centraal aanspreekpunt van de gemeente en de kerkenraad is onze scriba. Zij is via scriba@schenkelkerk.nl te bereiken.