Kerstmusical 2015

U kunt hier een link vinden om de foto's van de Kerstmusical 2015 bekijken.

Vond u de kerstmuscial ook zo leuk, klik dan hier om te kunnen nagenieten van enkele foto's die tijdens de kerstmusical zijn gemaakt.

Heeft u ook foto's en deze mogen op internet geplaatst worden, mail deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na afloop van de musical is door de kinderen ook gecollecteerd om hiermee de gemaakte kosten van de musical te bestrijden. Afhankelijk van de gemaakte kosten en de verkregen opbrengsten, lukt het elk jaar weer om deze musical mogelijk te maken. Dit lukt dan mede ook met behulp van iedereen die een helpende hand toereikt, in wat voor vorm dan ook, zoals uren besteden om gebruiksvoorwerpen voor de musical te maken of contacten met andere te hebben waar materialen geleend kunnen worden, etc.. Hier zijn we iedereen dankbaar voor.

Extra donaties blijven altijd welkom. Geldelijke donaties kunnen dan worden overgemaakt naar het één van de bankrekeningnummer van de wijkraad van kerkrentmeesters voor de wijk Schenkel, dit is: NL49 INGB 0000 2226 26 (v/h girorekening 222626) t.n.v. Gereformeerde kerk (wijk Schenkel), te Capelle aan den IJssel o.v.v. "kerstmusical door kinderzanggroep". Voor materiële donaties kan het beste contact worden gezocht met de kinderzanggroep om te overleggen of dit gebruikt kan worden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Pieta Zeilstra: 0180-518191

Voor meer informatie over de kinderzanggroep:
Voor meer informatie klik op Kinderzanggroep of kijk onder het kopje activiteiten klik vervolgens op het artikel Kinderzanggroep.
Ook kan hierover contact worden opgenomen met de hierboven staande personen.