Kerknieuws

Wijkredacteur voor onze wijk is:
Dhr. Jan van der Wilt,
Tel. 010 - 4515994
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kopij voor de wijk dient uiterlijk de woensdag voor de week van verschijning om 20:30 uur in het bezit van de wijkredacteur of de scriba te zijn.

Kerknieuws is het kerkbkad van de Protestantse gemeente Capelle aan den IJssel. Het verschijnt eens per 2 à 3 weken, behalve in de zomer.

Een abonnement kost € 21,50 per jaar (prijs 2018) voor inwoners van Capelle aan den IJssel. Inwoners van andere plaatsen kunnen een postabonnement nemen voor € 61,55 per jaar (2018). Gelieve het abonnementsgeld te betalen m.b.v. de aceptgiro die alle abonnees in februari ontvangen (IBAN NL97INGB0009445783 t.n.v. penningmeester Kerknieuws o.v.v. uw achternaam en adres).

Wilt u (adres-) wijzigingen zowel aan de abonnementenadministratie van KerkNieuws als aan uw eigen wijkadministratie doorgeven? Dit wordt niet automatisch doorgegeven!

Hoofdredactie
Dhr. A. M. Alblas, 4216076, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vacature

Algemeen reacteur (wnd.) en bureauredactie
Dhr. van Wijngaarden, pm, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Abonnementenadministratie
Mw. C. van Wingerden-Arends, 4502478, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester en advertenties
Mw. I. Lekransy, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanleveren kopij: uiterlijk op woensdag 20.30 uur in de week voorafgaande aan de week van verschijnen bij de wijkredactie voor het wijknieuws of de algemeen redacteur voor algemeen nieuws.