Kerkdienst live & gemist

Op de onderstaande linkjes kunt u klikken om een dienst te beluisteren. Een dienst live luisteren kan alleen maar als op dat moment de uitzending bezig is.

Om de dienst van de Schenkelkerk live te beluisteren of van een andere eerder gehouden diensten terug te luisteren klik dan op (hier) beluisteren van de diensten van de schenkelkerk.

U kunt hier ook diensten live volgen of terugluisteren van andere gemeenten en kerken, klik dan op hier om rechtstreeks naar de website van kerkomroep te gaan.

Over Kerkomroep

Kerkomroep.nl is het distributieplatform voor audio- en videostreaming via sIKN.

Op deze website kunt u de kerkdienst live volgen of achteraf de kerkdienst beluisteren.

Op de website staat per provincie een overzicht aan van kerken die zijn aangesloten, maar er kan ook gezocht worden op plaats, kerknaam, etc. Op de kerkpagina staan gegevens van de kerk zoals een foto van de kerk, de adresgegevens, gegevens ovde de diensten of vieringen en verdere informatie die de kerk geeft. Vaak staat er ook een link naar de eigen kerkpagina en/of naar de contactpersonen.

De Kerkomroep app

Naast de website is er ook een App voor iPad, iPhone en Android toestellen beschikbaar. Deze gratis app is te downloaden vanuit de App-store of Google Play.