Zorg voor elkaar in Corona-tijden: telefonisch spreekuur en pastoraal team

Ieder van ons zal de komende weken veel minder onder de mensen zijn. Dat geldt met name voor oudere gemeenteleden. Maar ook als je niet tot de groep ‘kwetsbaren’ behoort, kan deze periode veel van je vragen. Misschien hebt u meer dan anders behoefte aan een gesprek of gebed.

Bellen
U kunt altijd bellen met één van de predikanten, maar op de volgende momenten zitten zij ervoor klaar:

maandagmorgen
 ds. Gerben van Manen
 woensdagavond
 20.00-22.00 uur
 ds. Nellie van Voornveld
 donderdagmorgen
 ds. Nellie van Voornveld
 vrijdagmorgen
 ds. Gerben van Manen

Nummers
ds. Gerben van Manen, 06 836 506 62
ds. Nellie van Voornveld, 010 236 3873 of 06 306 844 26

Meer lezen over diensten, over ons pastorale team en over creatieve manieren van omzien naar elkaar in deze weken: klik hier.

U kunt de kerkdienst beluisteren door hier te klikken, ook kunt u hier de liturgie met de foto's voor de bloemschikking voor deze dienst terugvinden.

Van harte welkom op de website van de Schenkelkerk! We zijn een kerk die open en gastvrij wil zijn. Wij willen een christelijke gemeenschap zijn waar velen zich thuis voelen en geïnspireerd worden: jong en oud, meelevend of minder betrokken, leden die in de traditie van de kerk zijn opgegroeid of nieuwkomers. Het evangelie van Jezus Christus is het middelpunt van onze gemeenschap. Dit goede nieuws van Gods grenzeloze liefde voor mensen inspireert ons om - met vallen én opstaan - die liefde te delen met woord en daad. Binnen en buiten de kerk.

Als Protestantse wijkgemeente Schenkel horen wij bij de Protestantse gemeente Capelle aan den IJssel (PgC), en zijn wij onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

Op deze website vind je informatie over wie we zijn en wat we doen. Wil je meer informatie of eens een gesprek ergens over voeren? Neem gerust contact op. Ook is het natuurlijk mogelijk om een activiteit of kerkdienst te bezoeken. We ontmoeten je graag!