Tienercatechese

Zit je op het voortgezet onderwijs, dan ben je bijzonder welkom op de tienercatechese. We werken met twee verschillende leeftijdsgroepen: 12 t/m 14 jaar en 15+. Beide groepen gaan op een ontspannen manier aan de slag met het christelijk geloof. Discussie, competitie, pakkende filmpjes, lol, eerlijke vragen en antwoorden - het hoort er allemaal bij.

De catechisatie voor  12 t/m 14 jarigen wordt een keer per twee weken op maandag van 19.45 tot 21.00 uur in de Schenkelkerk gehouden. Info bij Maarten van Briemen, 010-7531025 / 06-20055803, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De catechesegroep 15+ komt een keer per drie weken op zondag tijdens de kerkdienst bij elkaar, dus vanaf 10.00 uur in de Schenkelkerk. Info bij ds. Gerben van Manen, 010-2363873 / 06-83650662, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volwassenencatechese

Geloofsgesprek over Bijbelse thema’s die we bespreken in de context van vandaag. Tijdens de eerste bijeenkomsten bespreken we verscheidene aartsvaders (m/v) uit Genesis en de wijze waarop zij hun weg in geloof gingen. Is hun geloofsweg ook niet onze weg in het hier en nu? Uitdagende en spannende vragen die we proberen te beantwoorden. Daarnaast is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

• Tijdstip: In de regel elke 3e woensdagmorgen van 10.00 - 11:30 uur.
  • Plaats: Schenkelkerk.
  • Info en leiding: Nellie van Voornveld.

Aanmelden bij:Nellie van Voornveld
Tel. 010 - 2363873